Çalışmalarımızdan Son Haberler

Anasayfa > Haberler

Bağcılar Temizlik Ve Dezenfekte  Şirketi
2020-04-11 19:27:03

Bağcılar Temizlik Ve Dezenfekte Şirketi

“vcılar temizlik şirketi, avcılar dağcı firması, İstanbul avcılar, dağcı şirketi AVCILAR, avcılar temizlik şirketleri,avcılar temizlik firması, istanbul temizlik ”

Hizmetlerimiz

Endüstriyel Dağcı Dış Cephe Cam Temizliği Vinçle Bina Dış Cephe Silme Sepetle Dış Cephe Cam Temizliği Okul Hastane Otel İnşaat Ofis Alış Veriş Merkezleri Dezenfekte Şirketi

 
  • Nano Dezenfeksiyon ile Bakteri ve Virüslere SON!

              Dezenfektan Nedir, Ne İşe Yarar?                                 İstanbul Aydın Temizlik Dezenfekte Şirketi                                0531 492 23 23

    %99.99 Kesin çözüm ile evindeki virüslerden kurtul

    Evindeki bakteri ve virüslerin ne kadar farkındasın?

    Zamanımızın çoğunu geçirdiğimiz evimizde kendimizi güvende hissetmek isteriz. Peki gerçekten güvende miyiz? Oturduğumuz koltukta, yattığımız yatakta, kullandığımız mutfak ve tuvaletlerde dip köşe temizlikle bile yok edilemeyen bir çok virüs ve bakteri bulunmakta.  İSTANBUL AYDIN TEMİZLİK ŞİRKETİ,  farkını bir kez daha yaşamaya var mısın? %100 bitkisel nano gümüş teknoloji sayesinde insan sağlığına zararsız antimikrobiyal dezenfektanlarla evini bakteri ve virüslerden arındırmanın tam sırası.

    Nano Dezenfeksiyon Hakkında Bilmeniz Gerekenler

    %100 Bitkisel & Vegan

    İşlem sırasında kullanılan ürün Tip-2 ve Tip-4 Biyosidal Ruhsatlı olup, tamamen bitkisel sentezle elde edilen nanopartiküller içermektedir, Çevreye ve insan sağlığına zararsızdır. Toksik ve kimyasal içermez.

    Cildinize Zarar Vermez

    Yapılan işlem canlı metabolizmasının işleyişini bozan alerjik reaksiyona sebep olmaz. Tamamen insan/hayvan temasına uygun ve cilde zararsız malzeme ile yapılır.

    %99.99 Virüsleri Yok Eder

    Yapılan testlerde Nanoksia’nın Hepatit B – C, H1N1 Influenza, Mycobacterium tuberculosis gibi virüsleri %99.99, bakteri ve mantarları %99.999 oranında yok ettiği tespit edilmiştir.

    Nano Dezenfeksiyon nedir?

    Nano Dezenfeksiyon virüslere karşı %99.99, bakterilere karşı %99.999 etkili, %100 bitkisel içeriğe sahip ve nano gümüş teknolojisi ile üretilmiş Nanoksia ürünleri ile gerçekleştirilen bir sterilizasyon işlemidir.

    Virüslere karşı etkili mi?

    Evet! Nano Dezenfeksiyon işlemi sayesinde yaşadığın yerdeki Hepatit B – C, H1N1 Influenza, Mycobacterium tuberculosis gibi 50’ye yakın virüsten %99.99, bakteri ve mantarlardan %99.999 oranında kurtulabilirsin. İşlem sırasında virüsler 1-5 dakika, bakteriler 15 saniye, mantarlar ise 5 dakika içinde yok olacaktır.

    İşlem sırasında ne yapılıyor?

    Nano Dezenfeksiyon nano gümüş partikül içeren dezenfektanın sterilizasyon istenenen alanın her tarafına nüfuz edecek şekilde profesyonel bir makina yardımıyla püskürtülmesi ile yapılmaktadır. Eşyalarınıza ve cildinize herhangi bir hasar vermez, işlem sonrasına ev temizliği işlemi gerektirmez.

    İşlem öncesi/ sonrası ev temizliği gerekir mi?

    Nano Dezenfeksiyon işlemi standart bir ev temizliği işlemi değildir. İşlem öncesi veya sonrası ev temizliği yaptırmak zorunda değilsin. Bununla birlikte, işlem öncesi bizden ev temizliği alıp daha steril bir ortamda işlemi yaptırmanı tavsiye ederiz.

    İşlemden ne kadar süre sonra evde bulunabilirim?

    İşlem boyunca %100 bitkisel içerikli ürün kullanılır. Yapılan işlem canlı metabolizmasının işleyişini bozan alerjik reaksiyona sebep olmaz. Tamamen insan temasına uygun ve cilde zararsız malzeme ile yapılır. İşlem sırasında ve bitiminde gönül rahatlığıyla evinin keyfini çıkarabilirsin!

    Kullanılan ürünün içeriği nedir?

    Nanoksia Biyoteknoloji farklı bitki türlerini kullanarak; gümüş, çinko, demir gibi maddelerin antimikrobiyal ve antikanserojen özellikteki nanopartikül sentezini yapmaktadır. Bu sayede doğaya ve insan sağlığına zararsız yüzde yüz bitkisel endüstriyel ürünlerin üretilmesini sağlamış olacaktır. Nanoksia ürünlerinde kullanılan gümüş sadece, Avrupa Birliği Kimya Ajansı, ECHA, tarafından onaylanmış tedarikçilerden satın alınmaktadır.   Virüslerin cansız yüzeylerde hayatta kalma süresi, vücut sıvısı miktarı, mevcut solunum damlacıkları, çevresel sıcaklık ve nem gibi faktörlere bağlı olarak değişecektir. Bu nedenle bazı konularda bilgi sahibi olmak gerekmektedir (1).  

    Bunlar;

    1- Dezenfektanlar işe yarar mı?

    2- Virüslerden kendimizi nasıl koruyacağız?

    3- Temizlik yaparken nelere dikkat etmeliyiz? 

    1-Dezenfektanlar işe yarar mı?

    Aslında çok yabancı olmadığımız hastalıklar var grip gibi. Yeni koronavirüs de bu hastalıklardan bir tanesi ve hastalıklardan korunmak için yaptığımız şeyler bu hastalık içinde geçerlidir (2).

    Ellerimizin temizliğine dikkat etmeliyiz, virüsler ellerle kolaylıkla bulaşabilir. Ellerimizi uzun süre sabunlu su ile yıkamalıyız. Eğer sabun ve su yoksa alkol içeren bir antiseptik kullanabiliriz. Antiseptik ve antibakteriyel içeriği olan sabun önerilmemektedir. Normal sabun temizlenmek için yeterlidir (2).

    Fakat sabun yerine dezenfektanlar kullanmak istiyorsanız tabii ki dezenfektanlar da etkilidir. Piyasada bir sürü ürün var ürün alırken içinde alkol olup olmadığına ve alkol oranına bakmanız yeterlidir. Alkol oranı 70-90 arasında olanları kullanabilirsiniz. Bu dezenfektanlar her yerde mikroplara karşı etkilidir. Zaten bu dezenfektanların üstünde bazen “virüslere karşı etkilidir” diye yazmaktadır. Eğer bu şekilde yazıyorsa virüsleri tamamen ortadan kaldırır. Hem ellerde hem kıyafetlerde hem de zeminlerde kullanabilirsiniz. Her zaman kullanmadan önce kullanma talimatlarını okuyunuz.

    Fakat unutulmaması gereken bir şey var ki o da hiçbir dezenfektan sabunun yerini tutmaz o nedenle sabun kullanmayı da ihmal etmemelisiniz.

    2- Virüslerden kendimizi nasıl koruyacağız?

    Bu hastalığın tam olarak nasıl bulaştığı netlik kazanmamıştır. Hasta kişilerin öksürme, hapşırma, aksırma gibi durumlarla ortalara saçtığı sıvılar yoluyla bulaşmaktadır (1). Bu nedenle kalabalık mekanlardan ve topluluklardan uzak durmalıyız. Alışveriş merkezleri gitmemeliyiz ve toplu taşıma araçlarını mecbur kalmadığımız sürece kullanmamalıyız. Bunların dışında eğer hasta değilsek maske takmamıza gerek yoktur. Fakat herhangi bir solunum yolu hastalığımız varsa hapşırma, aksırma benzeri durumlarda tek kullanımlık mendil kullanıp sonrasında mendili çöpe atmalıyız.

    3-Temizlik yaparken nelere dikkat etmeliyiz?

    Kişisel eşyalarımızı devamlı bir şekilde bir dezenfektan ile silmeliyiz örneğin cep telefonu, bilgisayar, anahtarlıkları ve diğer sık kullandığımız kişisel eşyalarımızı. Bunlar dışında diğer kullandığımız eşyaları da temizlemeye özen göstermeliyiz.

    Sık Kullanılan Yüzeyler için Temizlik

    Kapı kolları, yatak örtüleri, masalar, sandalyeler, ışık açma düğmeleri sık sık temizlenmelidir.

    Deterjan çözeltisi, çamaşır suyu vb. ürünler (üreticinin talimatlarına göre) kullanılabilir. Temizlenen yüzeyin doğal malzemesi (ahşap, mermer vb.) ve muhtemel kirlenme derecesine göre temizlik ürünlerini kullanabilirsiniz, örneğin deterjanla ıslatılan bir bez ile kullanılabilir (3).

    Az kullanılan Alanlar için Temizlik

    Zeminler, tavanlar, duvarlar, panjurlar gibi yerleri temizlemek için bir bezi deterjan çözeltisiyle ıslatıldıktan sonra genel yüzeyleri temizlemek için kullanın. Çarşaf ve perdeleri temizlenmenin yanı sıra düzenli olarak değiştirmeye, lavaboları düzenli olarak temizlenmeye özen gösterin (3).

    Sonuç olarak bu hastalıktan korunmak bizim elimizde. Eğer yukarıda anlattığımız durumlara dikkat ederseniz herhangi bir problem oluşmayacaktır. Unutulmaması gereken bir durum var o da ne kadar çok kişisel temizliğimize dikkat edersek bu hastalığın bize ve çevremizdekilere bulaşma ihtimali o kadar azalacaktır.

    İSTANBUL AYDIN TEMİZLİK DEZENFEKTE HİZMETLERİ, DAİRE, OFİS,REZİDANS,VİLLA,İŞYERİ, FABRİKA , OKUL, HOTEL, HASTANE, LOKANTA, RESTURANT, KAFETRYA, SPOR SALONU, TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI, RESMİ KURUMLAR,  0531 492 23 23   0212 972 05 76