Çalışmalarımızdan Son Haberler

Anasayfa > Haberler

Dağcı İple Erişimle Çatı Su  Pimajların Bakım Ve Onarım Hizmeti
2021-05-28 22:23:14

Dağcı İple Erişimle Çatı Su Pimajların Bakım Ve Onarım Hizmeti

“İple Erişim Dağcılık Sistemiyle Çatı Su Yolukların Bakım Onarım Montalama Değiştirme Kelepçe Takma Yerinden Çıkan Pimajları Yerine Takması, Olukların Temizli ”

Yağmur Oluk Tamir – Değişim,  İrtibat Numaramız 0531492 2323 Çatı / Oluk

Yağmur olukları çatının  en uç kısmında bulunan çatı üstünden akan suların birikmesine ve tahliye edilmesine yarayan aparatlardır. Yağmur oluk tamir – değişim işlemleri için İstanbul Tesisat güvenilir ve kaliteli malzemeleri ile sizlere hizmet sağlamaktadır.

Zamanla kullanım süresinin uzaması, kötü hava koşulları çatı oluklarına zarar verebilmektedir. Hasar gören çatı olukları çatlama ve kırılma yaptığında çatıda biriken suyun atılmamasına sebep olmaktadır. Düzenli bakım onarım ve tamirinin yapılması gereken yağmur olukları onarılmadığında ciddi sorunlara neden olabilmektedir.

Tamir görmeyen çatı olukları binanın duvarına ve çatı altına sızıntı yapan su ile binaya zarar verir. Erken önlem alınarak yağmur oluk tamir – değişim işlemi yaptırmanız hem konforunuz hem de bütçeniz için önem arz eder.

İstanbul Yağmur Oluk Tamiri,Çatı Oluk Ustası

İstanbul tesisat çatı aktarma gibi yağmur oluk tamir – değişim konusunda da deneyimli ekip arkadaşları, profesyonel ekipmanları ile sizlere hizmet etmektedir.

Çatı olukları sıklıkla, metal ve polimer malzemeden imal edilmektedir. Kullanım ömrü dolan bu malzemeler doğa koşullarıyla hasar gördüğünde ise çatlama meydana getirebilir. Ek ve bağlantı yerleri de güneş ısısına maruz kaldığında büzüşerek, kopmalar meydana getirebilir. Şiddetli yağmurla birlikte bağlantı noktalarında kopan yağmur olukları düşebilir yada fazlasıyla sızıntıya sebep olabilir.

Yağmur olukların  kaliteli hizmet prensibi ile profesyonel şekilde onarılmaktadır. Bina duvarlarının rutubetlenmesine yol açan problemli oluklar, evlerin camlarına akan su sızıntısı ile sürekli sorun çıkartmaktadır.

Çatı oluk tamiri için firmamız en yüksek kaliteden üretilen metal ve polimer yağmur oluklarını kullanarak uzun yıllar dayanıklı performans sergilemesini sağlamaktadır. İş güvenliği konusunda tecrübeli ustalarımız çatı oluk değişimi konusunda titizlikle çalışmalarını sürdürmektedir.

Çatı oluklarınızın yenilenmesi, tamiri ve değişimi için İstanbul Tesisatı tercih edebilir, en makul fiyat garantisine sahip olabilirsiniz.

İstanbul Çatı Oluk Değişimi,çatı su yolukların bakım ve onarım şirketleri ile ilgili görsel sonucu

Binaların en önemli koruyu etkenlerinden birisi çatılardır. Dış etkenlere maruz kalan çatılar hava koşulları ve kullanım süresine bağlı olarak deformasyon yaşayabilmektedir. Zarar gören çatı bileşenleri vaktinde onarılmaz ise daha büyük ve yüksek maliyetlere neden olabilmektedir.

En önemli çatı elemanları arasında yer alan yağmur olukları, pislik, cisim ve yağmur sularına maruz kalır. Tıkanan, hasar gören, kopan ve eriyen yağmur olukları yeterli işlevini yerine getirememektedir.

İstanbul çatı oluk değişimi için bizler, en kaliteli malzemeleri büyük titizlik ile çatılarınıza uyguluyor, uzun yıllar yüksek performans da ve verimde çatılarınızın korunaklılığını sürdürüyoruz. Çatı oluk tamiri için bizleri tercih edebilir, düzenli olarak çatı bakımlarınızı profesyonel olarak yaptırabilirsiniz.

Tamir gören yağmur oluklarını, uzun süre sağlıklı bir şekilde kullanma garantisi sunan firmamız, güvenliğiniz ve binanızın korunaklılığı için sizlere 7/24 kesintisiz hizmet sağlamaktadır.

İstanbul tesisat bünyesinde uzman personeli ve yüksek kaliteli malzeme ve ekipmanları ile yağmur oluk tamir – değişim işlemlerini gerçekleştirmektedir. Çatılarınıza hiçbir zarar vermeden uyguladığımız çatı oluk değişimi ile binalarınızda meydana gelebilecek tüm olumsuz koşulları ortadan kaldırıyor, teknik alt yapımız ile İstanbul bölgesine hizmet sağlıyoruz.