Çalışmalarımızdan Son Haberler

Anasayfa > Haberler

Ataşehir Temizlik Şirketi
2020-01-08 02:38:10

Ataşehir Temizlik Şirketi

“Ataşehir Temizlik Şirketi Dış Cephe İple Erişim Ve Dağcılık Hizmetleri Vinçle Sepetle Dış Cepe Cam Temizliği İnşaat Sonrası Okul Hastane OtelTemizliği Ataşehir ”

Hizmetlerimiz

Anasayfa > Dış Cephe Temizliği

Dış Cephe Temizliği   
Dış Cephe Temizliği

Dış Cephe Temizliğinde Çözümsüz Noktalarda Çözüm Ortağınız Aydın Temizlik Şirketi

“İstanbul Dış Cephe Temizliğinde tüm yüzeyler için iple erişim dağcı temizlik personellerimiz ile profesyonel dış cephe cam temizliği hizmet veriyoruz ☎ (0531) 492 23 23,,0212 972 05 76 

 

Endüstriyel Dağcı İple Erişimle Dış Cephe Cam Temizliği

Geçmişten günümüze kadar temizlik, hayatımızda önemli bir yer almaktadır. Sürekli gelişen ve değişen dünyamızda artık apartmanların yerini çok katlı, gösterişli cam binalar almıştır. Bu binalar genellikle büyük şehirlerimizde özellikle İstanbul’da bulunmaktadır.

Düşündüğümüzde apartmandaki camlarımızın temizliğini bizler tek başımıza yapabiliyorduk. Fakat bu çok katlı cam binaların dış cephe temizliği görüldüğü gibi kolay değildir. Bu nedenle profesyonel anlamda geliştirilen ekiplerle birlikte daha kolay ve sağlıklı bir şekilde yapılmaktadır. Dış cephe temizliğinin güvenlikli ve kaliteli elemanlar tarafından yapılması hayatımızı daha da kolaylaştırmaktadır.

İstanbul Aydın Temizlik Şirketi, dış cephe temizliği için gerek ip gerekse vinç ile yani binanın ne kadar yüksek olduğuna bağlı olarak gerekli ekipmanları temin ederek işe başlamaktadır. Tam teşekküllü elemanlarla, korumalı kıyafetler ve ilgili temizlik malzemeleri ile birlikte dış cephe cam temizliği yapılmaktadır.

Dış cephe cam temizliği yaptırmak için araştırdığınız firmalarda seçim yaparken gerekli ekipmanların kullanılacağından emin olmalısınız.

Binanızın dış cephesi kaplama ya da cam ne olursa olsun her türlü gökdelen, plaza, cam ve dış yüzeylerin temizliği vinç veya asansör ile yapılmaktadır.

İstanbul dış cephe temizliği olarak sizlere en temiz, en uygun ve en kaliteli hizmeti profesyonel olarak sunmaktayız.

İş merkezleri, rezidans, otel, plaza, villa gibi tüm binaların iç ve dış cephe cam temizliği için deneyimli elemanlarımızla birlikte her zaman hizmetinizdeyiz Firmamız temizlik sektöründe 12 yıldır hizmet vermekte olup, gelişen teknoloji ve mimari çalışmalar karşısında kendini geliştirmiştir.

Yüksekte çalışma ve endüstriyel dağcılık konusunda tüm Türkiye çapında kendi projeleri ve ticari etik ahlak çerçevesi içerisinde kurumsal temizlik, hizmet, yönetim firmalarına, İnşaat firmalarına, AVM’lere, hastanelere, otellere, iş merkezlerine, fabrikalara, sitelere, yüksek katlı sorunlu çok özel iç ve dış mekânların her tür temizlik montaj, de montaj, elektrik, boya, tadilat, raf temizliği, uzay çatı tavan temizliği, ulaşılması güç vinç, sepet, platform kurulamayan her türlü çözümsüz noktalarda ipli erişimle iç ve dış mekânlarda

Çözüm ortağınız olmaya, öneriler ve kalıcı çözümler getirmeye uzman kadrosu eğitimli, sertifikalı, SGK ve özel sigortalı kalifiye personelleriyle iş güvenliği ön planda tutularak yaptığımız işler ve referanslarımızla yerinde ve zamanında hizmet sunmaktayız.

Neler Yapıyoruz?
Yurt içinde ve yurt dışında tüm özel ve resmi kuruluşların belediyelerin toplu konut ve sitelerin sanayi ve tarım fabrikalarının plaza ve iş merkezlerinin iç mekan ve dış cephe temizliği ile cadde sokak temizliği ve çöp toplama hizmetlerini yapmak, çöp imha ve arıtma – ayıklama tesisleri kurmak,

Her türlü temizlik madde ve malzemelerinin imali,alımı,satımı,ithali,dahili ticareti ile ihracatını yapmak,Sirket her nevi kimyasal maddeleri (organik inorganik) imal etmek,almak ve satmak,Sirket , kendisine başkalarına ait her türlü emtianın depolama ve ambarlama hizmetleri yapmak,

Sirket her türlü emtianın ambalajlanması için tesisler ve depolar kurmakve işletmek,Sirket sanayi,zirai ve büro makina ve malzemelerini, almak ve satmak, ithalatını ve ihracatını yapmak,Sirket her türlü gıda maddelerinin alımı,satımı,ithalini ve ihracını yapmak.                                                                                                                  

Vinçle Dış Cehe Bina Cam Silmesi

 

 

   Dış cephe cam temizliğinde yılların verdiği tecrübeye dayanarak temizlenecek yere mobil vinçle veya askı halatlı sistemle temizlik hizmeti verilmektedir. Binaların dış cephe yüzeyi ve dış cephe cam temizliği teknolojik ekipmanlar kullanarak uzman ekipler tarafından yapılır.Gökdelen plaza dış cephe cam temizliklerinde çalışan personel emniyeti maksimum düzeyde tutulur. Bütün personel sosyal güvencelidir.
    Dış cephe temizliği hizmetlerinin hangi sıklıkta yapılacağını ( ayda bir , hafta da bir , on beş günde bir , hergün olmak üzere veya bir kere) müşterilerimiz ile mütabakata vararak o sıklıkta uzman kadrosu ile temizlik hizmeti vermektedir.
    Dış cephe temizliği için yapılan ücretsiz experlik ve planlama sonucunda yer ve konumuna göre vinç veya askı asansör veya halatlı sepetle yapılır. Verdiği hizmette koşulsuz müşteri memnuniyetini garanti eder.
    Çok katlı binalarınızın dış cephe temizlikleri uzman yardımı olmadan bina sahipleri açısından hem zor hem külfetli olabilir.Bir yandan binanıza uygun vinç kiralama şirketi ile anlaşmaya çalışırken bir yan danda cephenizi temizleyecek ehliyetli birini aramak durumunda kalabilirsiniz.Tüm bunları yaparken yüksekte çalışacak insan açısından almanız gereken önlemler ve binanızın yeri yoğun trafiğe bağlı bir yerdeyse işin içinden çıkılmaz bir hal alır.Tam bu noktada bizi aramanız yeterli,çok katlı binalarda keşif için gelecek olan arkadaşlarımız size detaylı bilgi vereceklerdir.Dış cepheniz alikoband , alemiyon kaplama , cam giydirme cephe , btb , plaza yada yüksek bina türü ne olursa olsun binanızın konumuna göre vinç yardımı , asma sepet yardımı yada teleskopik uzatma ile binanıza uygun bir çözüm önerilir. Cephenizin periyodik (sürekli)silimi konusunda sözleşme önerimizi dikkate almanızı öneririz.                                                                                                                                                                                                                                                       

 
                                                                                                                                                                                        Sepetle Dış Cephe Cam   Temizliği                                                                                                                                                                                                                                                        


AydınTemizlik Şirketleri olarak teknoloji ve sanayileşmedeki gelişmeyle birlikte artan nüfus ve şehirleşmeye bağlı olarak özelikle son yıllarda sayıları giderek artan modern ve lüks Ticaret Merkezleri, AVM ve yüksek katlı Rezidanslarda tercih edilmeye başlayan cam temizliği kompozit ve cam kaplama sistemleri, bu kaplamaların profesyonel yöntemlerle düzenli olarak temizlenmesi zorunluluğunu da beraberinde getirmiştir. Dış cephe cam temizliği ister yaşam alanı olsun isterse çalışılan bir işyeri, insanları dış dünyaya bağlayan, şehrin manzarasını izleyebilecekleri, gün ışığını alabilmelerini sağlayan bir fonksiyona sahip olmakla birlikte bu yapıların dış görünümüne kattığı etki ile de ciddi bir imaj ve prestij göstergesi olmaktadır. Bu cam alanlar tüm bir yıl ısı, nem, toz, sıcak ve ışığa bağlı olarak mevsimsel değişimlerin getirdiği dış etkenlere maruz kalmakta ve zamanla üzerinde biriken partiküllerden dolayı kirlenmekte ve oksitlenmektedir. Bu nedenle yapılarınızın cam kaplamalarının dış yüzeylerinin yılda iki kez uzman bir ekip tarafından profesyonel yöntemlerle temizlenmesi onların oksitlenmesini engelleyerek kirden arınmalarını ve saydamlıklarını korunmalarını sağlayacaktır. Aydın Temizlik Dış Cephe Cam Temizliği ile yıllık periyotlarla temizlenmeyen camlar üzerinde biriken ve oksitlenmeyle cama işlemeye başlayan partiküller sebebiyle cam üzerinde tortu yapıların oluşmasına, saydamlığın kaybolmasına ve yer yer kalıcı lekelenmelere sebep olacaktır. Mesleki tabirle cam kaynağı denilen bu sorunun tek çözümü düzenli olarak dış cephe cam silimi yaptırmanızdır. Peki camlarınızı sildirirken nelere dikkat etmeli, bu işi yapacak personel veya temizlik firmaları nasıl seçmelisiniz? Eğer bu iş yüksek katlı bir binada yapılacak ise çatınızda bulunan asansörlü sepet yardımıyla yüksekte çalışma ya da dağcı ehliyetli ehil personeller tarafından yapılmalıdır. Bazı eski yapılar ve yeni olmasına rağmen konstrüksiyonları el vermeyenler çatılarında asansör sepet sistemleri yoktur. Bu durumda sepet kiralayan temizlik şirketlerinden kurulum istenmesi gerekmektedir. Bazı yapılarda dış cephe temizliği balkon, teras ya da projesi gereği farklı geometrik şekli nedeniyle asansörlü sepetle dahi ulaşılamayan alanlara sahiptir.

Böyle yapılarda devreye profesyonel dağcılar girmektedir. Ancak özelikli bir işlem olması ve pahalı ekipmanlar gerektirmesi nedeniyle dağcı sistemi ile silim yapılması normal bir silim maliyetine kıyasla çok daha pahalıya mal olabilmektedir. Aydın Temizlik dış cephe cam temizliği mevzuatlar gereği çok tehlikeli işler sınıfına girmekte ve dolayısı ile gerek hizmet sağlayıcı gerekse müşteri açısından ilgili kanun ve yönetmeliklerde taraflara önemli ödevler ve sorumluluklar yüklemektedir. Bu ödevlerin yerine getirilmemesi ve mevzuatlara aykırı hareket edilmesi sonucunda oluşabilecek bir iş kazası sonucunda hapis cezası, meslekten men ve ağır tazminat tutarlarına kadar varabilecek yaptırımları beraberinde getirmektedir

 

Bakım ve Montaj İşleri Tenik İşleri                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 Teknik Bakım Ve Montaj İşleri             

Firmamız Aydın Endüstriyel Dağcılık Hizmetleri size alanında, profesyonel eğitim almış kişilerle donatılmış, yüksek kalitede, güvenli ve ekonomik çalışma prensibiyle yıllardır hizmet vermektedir. Günümüzün şartlarında eski usul ve yöntemlere son vererek iple çalışma alanında uzmanlaşmış kadrosuyla dış cephe bakım ve montaj işleriniz için sizlere hizmet sunmaktadır.

Aydın Endüstriyel Dağcılık firması sizlere sadece dış cephe ile ilgili bakım ve montaj alanda hizmetler sunmakla kalmayıp ayrıca iç cephe ile ilgili teknik sıkıntılarınıza da çözüm üreten bir firmadır. Ayrıca ulaşılması zor ve imkânsız olan alanlarda size hem teknik anlamda hem de temizlik ve bakım işlerinde yardımcı olmayı kendimize vizyon edinmiş bir firmayız.

Aydn Endüstriyel Dağcılık firmamız; AVM, okul, konut, spor salonları ya da eğlence amaçlı kurulan festivallerde kurulan ışıklandırma stantlarında size teknik anlamda yardımcı olmaktadır. Bu sahaların yüksek noktalarda gerçekleşen çalışma alanı ihtiyacı olması, gereken işin ve iş gücünün de niteliğini artırmaktadır. Bu manada firmamız olarak dış cephe teknik işleri hususunda olmakla birlikte diğer tüm iç cephe hizmetleri ve bunu gerektirdiği aydınlatma, havalandırma, mantolama, boyama ve kaynak işlerinizde sizlere hizmet sunmaktadır.

Dış cephe bakım ve montaj işleri olarak çalışılmasını istediğiniz sahada hangi tür mantolama, boyama, havalandırma çeşidini istiyorsanız, size istediğiniz özellikteki hizmeti sunmayı garanti etmektedir. Dış cephe teknik işlerinde amacımız; ısı köprüsü oluşturmadan, gerekli ısı iletim katsayısına ulaşmak için izolasyon yapmaktır. Vizyon olarak verimliliği, hızlılığı, profesyonelliği benimseyen bir firma olarak dış cephe teknik işlerinize günün gerektirdiği şartlarda ekonomik, güvenilir, hızlı ve kaliteli hizmet vermeyi de benimsedik. Bu manada da yüksek alanlarda yapılması gereken işleriniz için uzun, yorucu ve zor kurulumu olan eski yöntemler yerine iple çalışma alanında hizmet vererek daha güvenli ve çabuk kurulan sistem sayesinde zamandan tasarruf ederek, ekonomik manada daha hesaplı olan daha kaliteli işi ortaya çıkartıyoruz.

Dış cephe teknik işleri alanında daha önce firma olarak yapmış olduğumuz çalışmalarımızı incelemek isterseniz firmamız Aydın Endüstriyel dağcılık sayfamızı takip edebilir ve belirtmiş olduğumuz iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz

 

.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              İç cephe cam temizliği                                                                                                           

Değişen dünya mimarisinden nasibini alan ülkemizde de her geçen gün yeni binalar, avmler, plazalar, rezidanslar, iş merkezleri yapılmaktadır. Yapılan bu güzel ve hoş mimariler oldukça büyük ve yüksek binalardan oluşmaktadır. Bu kadar hoş ve çağdaş binalar da doğal olarak gerek hava şartları gerekse yoğun kullanım nedenleriyle çok fazla kirlenmektedir. Yapılan bu yapıların hoş görüntü vermesi nedeniyle cephelerinde komple cam tercih edilmektedir. Peki, bu kocaman cam binaların temizliği nasıl olacak? İşte bu sorunun cüzümü için Aydın Endüstriyel Dağcılık kulübü dağcı personel iç cephe cam temizliği hizmeti ile vermektedir.

Bu tür büyük mimariye sahip binaların iç ve dış cephe temizliği için dağcılık kulüplerinin yetiştirdiği endüstriyel dağcıların temizlik hizmeti ile ışıl ışıl parlayan binalar gözümüze çarpmaktadır. Dağcılık, önceleri sadece bir hobi olarak bilinirdi fakat artık endüstriyel dağcılık ile birlikte bir meslek haline de gelmeye başladı. Kış aylarında büyük yapıda ki binaların iç cephe temizliği yapılır. 

Dağcı personel iç cephe cam temizliği için iple erişim yöntemi kullanılmaktadır. İple sarkıtılarak yapılan temizlik, iskelet veya vinç gibi extra maliyet gerektirmeyen daha uygun fiyata yaptırılabilecek bir yöntemdir. Ayrıca özellikle avmler gibi sürekli insanların bulunduğu binaların iç cephe temizliklerinde hız da oldukça önemlidir. Bu konuda da iple erişim yöntemi ile yapılan temizlikler hızlı kurulup hızlı toplandığı için zamandan tasarruf yapar ve gelen insanların gözünde bir görüntü kirliliği oluşturmaz. Böylelikle dağcı personel ile yapılan temizlikler hem ekonomik hem de hızlıdır. Günümüzde bu işi yaptığını söyleyen kişiler oldukça artmaktadır. Fakat yüksek güvenlik gerektiren bu iş için yapacak kişilerin gerekli eğitimi almış olmaları ve bu konuda sertifikaya sahip olmaları gerekmektedir.

Dağcı personel iç cephe cam temizliği yaparken gerekli güvenlik önlemlerini almalı ve iş güvenliği uzmanlarının talimatlarına birebir uymalıdırlar. Kullanılacak temizlik malzemelerinin ise yine dağcı ekipler tarafından kolay kullanılabilecek olmalarına dikkat edilerek temin edilmesi gerekmektedir. Kış aylarında tercih edilen kapalı alanların veya iş merkezi gibi yerlerde çalışanlar için binanın iç temizliği oldukça önemlidir.